سهامدارن و اعضای هیئت مدیره به عنوان بانیان اصلی یک شرکت بازرسی نقش موثری در احراز شرایط استقلال و بی طرفی شرکتهای بازرسی و انجام بازرسی های بی طرفانه بر مبنای قضاوت حرفه ای را دارند. در صورتی که سهامدار یک شرکت بازرسی خود نماینده یک نهاد حقوقی دیگر در شرکت بازرسی باشد یا فرد حقیقی سهامدار علاوه بر اینکه در شرکت بازرسی دارای سهام می باشد در شرکت مستقل دیگری نیز سهامدار باشد و یا اینکه اعضای هیئت مدیره شرکت بازرسی به عنوان عضو هیئت مدیره شرکتهای مستقل دیگر یا سهامدار آن ها باشند، تمامی این حالت ها می تواند به شرط اینکه آن شرکت مستقل دیگر فعالیتهایی در تضاد با ماهیت بازرسی نوع الف شرکت بازرسی داشته باشد، منجر به عدم احراز شرایط لازم برای استقلال شرکت بازرسی باشد. به بیان دیگر بر اساس الزامات بند 4 -1 و پیوست الف” الزامی” استاندارد ملی ایران/ ایزو/ آی ای سی به شماره 17020 :1392، در خصوص مالکیت مشترک شرکت بازرسی با شرکت های مستقل دیگر که در موضوع فعالیت اساسنامه آنها به فعالیت های در تضاد با ماهیت بازرسی نوع الف اشاره شده است فعالیت هایی مانند: نظارت، اجرا، طراحی، واردات و صادرات، تعمیر و نگهداری، خرید و فروش، کنترل کیفیت و …، آن شرکت بازرسی با بند عدم استقلال نوع الف مواجه خواهد بود. این موضوع در زمان تاسیس شرکت بازرسی یا تغییر اعضای هیئت مدیره یا تغییر سهامدارن آن ها باید مدنظر قرار بگیرد.
برای دریافت خدمات مشاورده در خصوص پیاده سازی الزامات استاندارد 17020 و اخذ گواهینامه تایید صلاحیت بازرسی با شماره 09126886382 تماس برقرار نمایید.
بیش از 13 سال تجربه و دانش در مورد مشاوره و استقرار سیستم مدیریت بازرسی و آموزش، ممیزی و ارزیابی براساس استاندارد ایزو 17020